Livina Enthusiast Portal

April 17, 2014, 12:00:10 AM
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Last 15 Shouts:
April 06, 2014, 12:33:48 AM
Lama dh x belek2...hahahha...
April 03, 2014, 10:53:37 AM
samo la...jare2 jengok skali
March 20, 2014, 11:35:06 AM
salam semua..lamenyee dok buke web ni...
March 20, 2014, 11:35:06 AM
salam semua..lamenyee dok buke web ni...
March 11, 2014, 09:18:43 AM
:-)
March 10, 2014, 02:22:17 AM
rindu-rinduan jd kenangan..he3
March 09, 2014, 01:29:13 AM
Salam kenal bg yg kenal sy lagi....rindu mase2 dulu kt sini
March 09, 2014, 01:29:13 AM
Salam kenal bg yg kenal sy lagi....rindu mase2 dulu kt sini
March 08, 2014, 06:48:38 AM
Assalamulaikum....dekat 3 tahun ...tapi id n password...masih kuat dlm ingatan....
March 04, 2014, 05:51:50 PM
deen 3k  cano nak ctc demo.ni
March 04, 2014, 05:48:41 PM
as salam  semua..
March 04, 2014, 08:44:44 AM
Halo otai2 sekalian
February 28, 2014, 12:39:09 AM
adoooooooooo....
February 23, 2014, 01:42:41 AM
senyap terus...
February 23, 2014, 12:22:25 AM
lama x bersiaran...

29 Guests, 0 Users
Members
Total Members: 4357
Latest: kee0
Stats
Total Posts: 147729
Total Topics: 3886
Online Today: 34
Online Ever: 111
(August 27, 2009, 09:13:08 AM)







ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 15   Go Down
  Print  
Author Topic: AKTIVITI GENG 69 AKA PEMILIK NISSAN GRAND LIVINA AREA CHERAS DAN KAJANG  (Read 10036 times)
Livinian Dragon
Professional Driver
****
Posts: 271


Once A Gunners Always A Gunners


« on: August 28, 2010, 10:11:14 PM »



GAMBAR CHIEF GENG 69 AKA 28Q

BONZER

GAMBAR BONZER 69 AKA AMY 3272



GAMBAR KETUA KESELAMATAN & PERISIKAN GENG 69 AKA DEEN 3K



GAMBAR AHLI -AHLI GENG 69










Logged

ARJUNA
Stunt Driver
*****
Posts: 909

IMPUL


« Reply #1 on: August 28, 2010, 10:37:20 PM »

HIDUP 69,,,SUKSES LIVINIANS CLUB,,,,.MERDEKAAAAAAAAAAAA,,,... Grin Grin Grin Grin Grin  Kiss Kiss Kiss
Logged

KITA NAK CARI KAWAN,.,BUKAN NAK LAWAN..,.                                  MOGA DIMURAHKAN REZEKI,,DAN DIPANJANG KAN UMUR.,.,.,.,AMIN...
awee
Professional Driver
****
Posts: 448


« Reply #2 on: August 28, 2010, 10:47:49 PM »

woiiii bila ni....chaiman tak tahu pun hehehehhe Angry Angry Angry
Logged
deen3k
Global Moderator
Ghost Rider
*****
Posts: 4,949

TIADA MALAM TANPA TT


« Reply #3 on: August 28, 2010, 11:09:06 PM »

woiiii bila ni....chaiman tak tahu pun hehehehhe Angry Angry Angry

hehehe...cmner ni chairman leh x tau....smlm bro sempena pemilihan logo geng 69 kt downtown jln reko jam 12 mlm....selesai jam 3 pagi.... police
« Last Edit: August 28, 2010, 11:17:10 PM by deen3k » Logged

"  SEX KITO JANGE PECCOH "


            FB: Deen ThreeKay
amy3272
Stunt Driver
*****
Posts: 940



« Reply #4 on: August 29, 2010, 12:47:26 AM »

woiiii bila ni....chaiman tak tahu pun hehehehhe Angry Angry Angry

hehehe...cmner ni chairman leh x tau....smlm bro sempena pemilihan logo geng 69 kt downtown jln reko jam 12 mlm....selesai jam 3 pagi.... police

ni mesti chairman terlepas bus ni..xpe hari penyerahan stiker chairman kene turun kajang ler.. Wink Wink Wink Wink Wink
Logged
ARJUNA
Stunt Driver
*****
Posts: 909

IMPUL


« Reply #5 on: August 29, 2010, 12:50:16 AM »

woiiii bila ni....chaiman tak tahu pun hehehehhe Angry Angry Angry

hehehe...cmner ni chairman leh x tau....smlm bro sempena pemilihan logo geng 69 kt downtown jln reko jam 12 mlm....selesai jam 3 pagi.... police
he he h e kan ptg tu sy dah msg,,,cerita pasal pasang spring,,,sy dah ajak skali,,,he he he Grin Grin Grin,,,.
Logged

KITA NAK CARI KAWAN,.,BUKAN NAK LAWAN..,.                                  MOGA DIMURAHKAN REZEKI,,DAN DIPANJANG KAN UMUR.,.,.,.,AMIN...
awee
Professional Driver
****
Posts: 448


« Reply #6 on: August 29, 2010, 05:57:58 AM »

woiiii bila ni....chaiman tak tahu pun hehehehhe Angry Angry Angry

hehehe...cmner ni chairman leh x tau....smlm bro sempena pemilihan logo geng 69 kt downtown jln reko jam 12 mlm....selesai jam 3 pagi.... police
he he h e kan ptg tu sy dah msg,,,cerita pasal pasang spring,,,sy dah ajak skali,,,he he he Grin Grin Grin,,,.


laaaaaa,,,aku ingat pasang spring....klu aku tahu pasai logo mesti aku turun Grin Grin Grin
Logged
awee
Professional Driver
****
Posts: 448


« Reply #7 on: August 29, 2010, 06:09:14 AM »

woiiii bila ni....chaiman tak tahu pun hehehehhe Angry Angry Angry

hehehe...cmner ni chairman leh x tau....smlm bro sempena pemilihan logo geng 69 kt downtown jln reko jam 12 mlm....selesai jam 3 pagi.... police

ni mesti chairman terlepas bus ni..xpe hari penyerahan stiker chairman kene turun kajang ler.. Wink Wink Wink Wink Wink

ok2....hari penyerahan stiker kena rojer2 klu tak chaiman akan letak jawatan hehehehehe;D Grin Grin Grin
Logged
Bisha
Experience Driver
***
Posts: 120


« Reply #8 on: August 29, 2010, 08:27:08 AM »

tahniah kepada Geng 69...................

anda memang Hebat..

1 soalan cepu mas, camna saya nak join group nie
Logged

onedee
Professional Driver
****
Posts: 406



« Reply #9 on: August 29, 2010, 09:14:19 AM »

Takut kawe tengok geng2 demo,hebat laker
Logged
Putri 28 Q
Ghost Rider
******
Posts: 1,478



« Reply #10 on: August 29, 2010, 11:55:14 AM »

bro azman.boleh pindahkan topik ni ker Picture & Image Gallery

mau aku kene sembelih kang  Grin Grin Grin Grin
Logged
Putri 28 Q
Ghost Rider
******
Posts: 1,478



« Reply #11 on: August 29, 2010, 12:32:32 PM »

tahniah kepada Geng 69...................

anda memang Hebat..

1 soalan cepu mas, camna saya nak join group nie

salam tuan..

geng 69 utk hepi2 jer.xda cdgn utk menambah keahlian atau membesarkan group,cukup apa yg ada.kerja kami hanyalah utk menceriakan dalam berporum seperti yg lain dan berkerjasama dgn geng2 lain dalam menjayakan XTVT yg dijalankan oleh PNGL CENTRAL  Grin Grin Grin







Logged
Bisha
Experience Driver
***
Posts: 120


« Reply #12 on: August 29, 2010, 03:00:52 PM »

Quote
salam tuan..

geng 69 utk hepi2 jer.xda cdgn utk menambah keahlian atau membesarkan group,cukup apa yg ada.kerja kami hanyalah utk menceriakan dalam berporum seperti yg lain dan berkerjasama dgn geng2 lain dalam menjayakan XTVT yg dijalankan oleh PNGL CENTRAL  Grin Grin Grin

bro 28  jawab betul-betul
nanti sarjan hasaan MARAH police
Logged

fhyjus
Ghost Rider
******
Posts: 1,190



« Reply #13 on: August 29, 2010, 03:23:04 PM »

betul dan benar tu...saya sokong kenyataan tu...peace.. Grin..
Logged

keown
Ghost Rider
******
Posts: 2,053



« Reply #14 on: August 29, 2010, 04:02:38 PM »

tahniah geng 69..... tak ada can lah nak hantar borang....

stiker mana yang bertuah?
Logged

Think Win-Win
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 15   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!